Αγαπητοί επισκέπτες μας,

Ο παρόν τουριστικός οδηγός για την περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν και του βασικού χωριού Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μία καλύτερη ενημέρωση αλλά και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με όλα τα είδη των επιχειρήσεων.

Η παράθεση αξιοθέατων και εκδηλώσεων περιοχής θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα όχι μόνο την περιοχή αλλά και να βρίσκεται κατά καιρούς μοναδικές προσφορές όπως και δωρεάν κληρώσεις για διαμονή ή υπηρεσίες.

Μοναδική διαδικασία για να μπορείτε να εκμεταλλευθείτε αξιόπιστα το περιεχόμενο του οδηγού σε θέματα προσφορών, κληρώσεων αλλά και καλύτερης επικοινωνίας μέσα από τα εργαλεία του οδηγού μας, είναι να εγγραφείτε ώστε να διαθέτουμε στα πλαίσια της αγαστούς επικοινωνίας τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας φέρουν πιο κοντά στα πλεονεκτήματα και οφέλη που θέτουν οι επαγγελματίες.

Η εγγραφή σας βοηθάει ώστε:

1) να συμπληρώνετε τις φόρμες χωρίς στοιχεία, αποστέλλοντας αυτά αυτόματα από το λογαριασμό σας στην επιχείρηση

2) να έχετε διπλή προστασία για τα προσωπικά σας δεδομένα

3) να παίρνετε αυτόματα όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μέρος στις κληρώσεις δωρεάν διαμονών και υπηρεσιών

4) να κερδίζετε πόντους μέλους ώστε να κερδίζετε στη συνέχεια κουπόνια έκπτωσης

5) να νιώθετε ασφαλείς

Σας προτείνουμε να διαβάσετε επίσης και να αποδεχτείτε την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στα πλαίσια της αγαστής αυτής επικοινωνίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό πέραν της ατομικής επικοινωνίας σας και των ωφελειών που προκύπτουν από τη χρήση του οδηγού μας.

Πραγματικά με εκτίμηση, σας ευχόμαστε τις καλύτερες διακοπές και ώρες χαλάρωσης στην περιοχή μας.

Φιλικά,

Η Ομάδα του Τουριστικού μας Οδηγού Επαγγελματιών Παλιού Αγίου Αθανασίου και Χιονοδρομικού Βόρας ή Καϊμακτσαλάν

Sign In