Κληρώσεις κ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για συμμετοχή στις κληρώσεις μας οι προϋποθέσεις είναι οι εξής;

Όλοι οι επισκέπτες του τουριστικού οδηγού μας για τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και το χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις!

ΒΗΜΑ 1: Μπείτε στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/kaimaktsalskiancenter  και κάντε Like & Κοινοποίηση

ΒΗΜΑ 2: Κάντε εγγραφή στον οδηγό μας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Συγχαρητήρια! Μπήκατε στις συνεχόμενες Κληρώσεις μας!

Όσοι μετά την εγγραφή σας στέλνετε ζήτηση κράτησης μέσα από τον οδηγό μας στο κατάλυμα που σας ενδιαφέρει και κάνετε κράτηση σε οποιαδήποτε τουριστική επιχείρηση του οδηγού μας, λαμβάνετε μέρος σε επιπλέον κληρώσεις.

Υπόψη ότι η κράτηση επιβεβαιώνεται από την ίδια την επιχείρηση όπου στείλατε μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος ζήτηση διαμονής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν απαιτείται να δηλώσετε τα στοιχεία σας όταν συμπληρώνετε τη φόρμα κράτησης αφού αποστέλονται αυτόματα από τον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει. Για αυτό φροντίστε κατά την εγγραφή σας να δηλώσετε email και κινητό τηλέφωνο ! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση από τρίτους παρά μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας σε περίπτωσης ζήτησησς κράτησης και για τις κληρώσεις.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα μετά τη διαμονή ή λήψη υπηρεσίας να κάνετε σχόλια για τη διαμονή σας ή οποιαδήποτε υπηρεσία λάβατε από τις καταχωρημένες υπηρεσίες.

Τα σχόλια ελέγχονται για την καταλληλότητά τους, για αυτό θα παρακαλούσαμε σε οποιαδήποτε περίπτωση το περιεχόμενό τους να είναι ευπρεπές και χωρίς χρήση λέξεων που δεν επιτρέπονται ή που προσβάλλουν τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.